DDD

Societatea noastra dispune de o paleta larga de produse pentru curetenie si consumabile;pentru oferte in functie de necesitatile dumneavoastra asteptam sa ne contactati.
OFERTA SERVICII DE DEZINSECTIE, DEZINFECTIE SI DERATIZARE (D.D.D.)
            Personal de specialitate – operatori D.D.D. absolventi ai scolilor de specialitate in igiena publica, cu vasta experienta in domeniu;
Aparatura de ultima generatie – atat pentru efectuarea lucrarilor in spatii interioare cat si pentru spatii exterioare – atomizoare, foggere, nebulizatoare, etc., care pot efectua operatiunile in timp scurt si eficient. Aparatura moderna, ajutata si de substante ecologice cu un randament mare si cu remanenta in timp, (care poate ajunge si pana la trei luni), sunt import Germania-IGEBA, SOLO ( sectiunea D.D.D.).
Produsele sunt avizate de catre institutele interne de specialitate precum si de cele internationale, marea lor majoritate fiind biodegradabile, fabricate de catre firme de renume mondial din domeniu .Aplicarea anumitor tipuri de substante nu necesita intreruperea fluxului tehnologic si de productie, castigandu-se astfel timp si bani.Preturile practicate sunt negociabile in functie de gradul de infestare a suprafetei ce urmeaza a fi tratata si de marimea acesteia.Pentru a intelege mai bine in ce constau operatiunile, va prezentam sumar fiecare operatiune in parte.